Home Owner Stuff Links Skins Follow Dash



s a l m a n o v y .



Salma's World
Blog's Owner
Hi All!



Salma Novyanti Subarkah. Indonesian Citizens.
Your IP is . See your IP? Don't spamming in my blog & don't open my page source. If you want to contact me, click here. Thanks!

Let's Chat!
Chat Box
Rules
● Fill in the fields 'Name' with your full name or call & must be original, not anonymous because i will track your IP!
● Column 'Email / URL' filled with the your blog URL or your email, okay?
● Dont use harsh words, spamming, etc. If you do that, i will not reply your message!
● Please follow the above rules & enjoy chatting with me!


Blog's Archive
Memories

Personal Message
Please read this!

Wednesday, 17 May 2018 — Marhaban yaa ramadhan! — Salma, Blog's Owner

Credits
Thanks for Helping!

  • Skins by Salma

  • Basecode by Shuhada & Salsa

  • Owner is Salma


  • Tutorial : Membuat Wishlist

    Jum'at, 2 Januari 2015

    Hello~
    Bingung, gimana cara buat wishlist ala HTML? Kali ini, aku ada tutorialnya, kok ;)
    Repost? Izin di comment & pakai full credit, yaa (Nama & URL Blogku) ;)

    Preview :

    Your Wish
    Your Wish
    Your Wish
    • Copy code yang ada di bawah ini
    <form name=myform>
    <input type="checkbox" name="mybox" value="satu" checked />Your Wish<br />
    <input type="checkbox" name="mybox" value="dua" checked />Your Wish<br />
    <input type="checkbox" name="mybox" value="tiga" disabled />Your Wish<br />
    </form>
    • Pastekan code di atas di mana aja, di sidebar juga boleh, kok(:
    • Atur sesuka hatimu. Checked buat kotak yang ceklis, dan disabled buat yang kosong.
    Credit : Zahra

    Written by Salma Novyanti Subarkah

    Label:


    Posting Komentar

    Ada yang kurang dimengerti? Mau kasih pendapat? Silahkan comment, ya! Tapi ada syaratnya, lhoo!
    • Pakai Bahasa Indonesia yang baik & benar, oke?
    • Kalo mau comment yang sopan, yaa, jangan kasar-kasar'-'
    • Kalo mau ngasih kritik/saran juga yang sopan yaa
    • Jangan akun anon please. Nama harus lengkap & asli!
    Tolong sesuain komentar kamu sama rules di atas yaa. Thanks!