Home Owner Stuff Links Skins Follow Dash



s a l m a n o v y .



Salma's World
Blog's Owner
Hi All!



Salma Novyanti Subarkah. Indonesian Citizens.
Your IP is . See your IP? Don't spams in my blog & don't open my page source. If you want to contact me, click here. Thanks!

Let's Chat!
Chat Box
Rules
● Fill in the fields 'Name' with your full name or call & must be original, not anonymous! If anonymous, I will track your IP!
● Column 'Email / URL' filled with the your blog URL or your email, okay?
● Dont use harsh words, spam, etc. When spam and harsh words, I will not reply your message!
● Please follow the above rules & just chat with me!^^


Blog's Archive
Memories

Personal Message
Please read this!

Friday, 26 May 2017 - I'm very busy guys, sorry udah lama nggak nengok blog~ - Salma, Blog's Owner

Credits
Thanks for Helping!

Skins by SalmaNovy
Basecode by Shuhada & Salsa
Owner is SalmaNovy

Tutorial : Membuat Wishlist

Jum'at, 2 Januari 2015

Hello~
Bingung, gimana cara buat wishlist ala HTML? Kali ini, aku ada tutorialnya, kok ;)
Repost? Izin di comment & pakai full credit, yaa (Nama & URL Blogku) ;)

Preview :

Your Wish
Your Wish
Your Wish
  • Copy code yang ada di bawah ini
<form name=myform>
<input type="checkbox" name="mybox" value="satu" checked />Your Wish<br />
<input type="checkbox" name="mybox" value="dua" checked />Your Wish<br />
<input type="checkbox" name="mybox" value="tiga" disabled />Your Wish<br />
</form>
  • Pastekan code di atas di mana aja, di sidebar juga boleh, kok(:
  • Atur sesuka hatimu. Checked buat kotak yang ceklis, dan disabled buat yang kosong.
Credit : Zahra

Written by Salma Novyanti Subarkah

Label:


Posting Komentar

Ada yang kurang dimengerti? Mau kasih pendapat? Silahkan comment, ya! Tapi ada syaratnya, lhoo!
• Pakai Bahasa Indonesia yang baik & benar, oke?
• Kalo mau comment yang sopan, yaa, jangan kasar-kasar'-'
• Kalo mau ngasih kritik/saran juga yang sopan yaa
• Jangan akun anon please. Nama harus lengkap & asli!
Tolong sesuain komentar kamu sama rules di atas yaa. Thanks!