Home Owner Stuff Links Skins Follow Dash



s a l m a n o v y .



Salma's World
Blog's Owner
Hi All!



Salma Novyanti Subarkah. Indonesian Citizens.
Your IP is . See your IP? Don't spams in my blog & don't open my page source. If you want to contact me, click here. Thanks!

Let's Chat!
Chat Box
Rules
● Fill in the fields 'Name' with your full name or call & must be original, not anonymous! If anonymous, I will track your IP!
● Column 'Email / URL' filled with the your blog URL or your email, okay?
● Dont use harsh words, spam, etc. When spam and harsh words, I will not reply your message!
● Please follow the above rules & just chat with me!^^


Blog's Archive
Memories

Personal Message
Please read this!

Friday, 26 May 2017 - I'm very busy guys, sorry udah lama nggak nengok blog~ - Salma, Blog's Owner

Credits
Thanks for Helping!

Skins by SalmaNovy
Basecode by Shuhada & Salsa
Owner is SalmaNovy

Tutorial : Macam-Macam Border

Ahad, 12 April 2015

Haii semuaa~
Coba deh, lihat garis keliling blogku. Melengkung kan? Itu karena aku pakai border^^ Selain garis keliling blog, border bisa juga dipakai di sidebar atau post title;3 Masih bingung? Ntar lama-lama juga ngerti kok ;)
Cara pakainya? Kalo aku sih, paste aja di kode gadget yang mau kamu pasang border. Tapi jangan paste asal-asalan yaa! :3
Thanks to Kak Salsa.

-moz-border-radius-bottomright: 50px; border-bottom-right-radius: 50px;

-moz-border-radius-bottomright: 50px 25px; border-bottom-right-radius: 50px 25px;

-moz-border-radius-bottomright: 25px 50px; border-bottom-right-radius: 25px 50px;

-moz-border-radius: 1em 4em 1em 4em; border-radius: 1em 4em 1em 4em;

-moz-border-radius: 25px 10px / 10px 25px; border-radius: 25px 10px / 10px 25px;

-moz-border-radius: 35px; border-radius: 35px;
Semoga bermanfaat!^^

Written by Salma Novyanti Subarkah

Label:


Posting Komentar

Ada yang kurang dimengerti? Mau kasih pendapat? Silahkan comment, ya! Tapi ada syaratnya, lhoo!
• Pakai Bahasa Indonesia yang baik & benar, oke?
• Kalo mau comment yang sopan, yaa, jangan kasar-kasar'-'
• Kalo mau ngasih kritik/saran juga yang sopan yaa
• Jangan akun anon please. Nama harus lengkap & asli!
Tolong sesuain komentar kamu sama rules di atas yaa. Thanks!