Home Owner Stuff Links Skins Follow Dasbor



s a l m a n o v y .



Salma's World
Blog's Owner
Hi All!



Salma Novyanti Subarkah. Indonesian Citizens.
Your IP is . See your IP? Don't spams in my blog & don't open my page source. If you want to contact me, click here. Thanks!

Let's Chat!
Chat Box
Rules
● Fill in the fields 'Name' with your full name or call & must be original, not anonymous! If anonymous, I will track your IP!
● Column 'Email / URL' filled with the your blog URL or your email, okay?
● Dont use harsh words, spam, etc. When spam and harsh words, I will not reply your message!
● Please follow the above rules & just chat with me!^^


Blog's Archive
Memories

Personal Message
Please read this!

Sunday, 29 January 2017 - I'm very busy guys, sorry udah lama nggak nengok blog~ - Salma, Blog's Owner

Credits
Thanks for Helping!

Skins by SalmaNovy
Basecode by Shuhada & Salsa
Owner is SalmaNovy

Tutorial : Membuat Blog

Hi all! Banyak nihh, temen-temenku yang nanya gimana cara buat blog:3 Langsung ikutin stepnya pelan-pelan aja, yaa, jangan buru-buru!;) Btw, kalo mau buat blog sih, bagusnya pakai laptop/tab yaa:3
  • Buka http://www.blogger.com, nanti akan muncul tampilan kayak dibawah ini
http://2.bp.blogspot.com/-2urLrDvg92c/U8OU40NB_oI/AAAAAAAAC8U/rW1liJr8kDI/s1600/blog1.png 
  • Isi email & passwordnya. Oiya, emailnya harus gmail, yaa
  • Setelah log in, klik Blog Baru, nanti muncul tampilan gini kan?
http://1.bp.blogspot.com/-i5YGY0YfmHw/U8OWSCk5ToI/AAAAAAAAC8g/RhmfosE86w8/s1600/blog2.png 
  • Tulis judul blog kalian, kalo judul blogku 'Salma's World', lalu tulis alamat blog kalian, alamat blog itu kayak misalnya salmanovy.blogspot.com, terserah yaa
  • Pilih templatenya. Template itu desain blog
  • Kalau sudah selesai, klik Buat Blog
Gampang kan? Ada yang kurang jelas? Comment yaa!

Credit screenshot : Kak Chiaki

Written by Salma Novyanti Subarkah

Label:


Poskan Komentar

Ada yang kurang dimengerti? Mau kasih pendapat? Silahkan comment, ya! Tapi ada syaratnya, lhoo!
• Pakai Bahasa Indonesia yang baik & benar, oke?^^
• Kalo mau comment yang sopan, yaa, jangan kasar-kasar'-'
• Klo mau ngasih krisar juga yang sopan yaa:)
• Jangan akun anon please. Nama harus lengkap & asli!
Tolong patuhi peraturan di atas, yaa. Makasiih^^