Home Owner Stuff Links Skins Follow Dash



s a l m a n o v y .



Salma's World
Blog's Owner
Hi All!



Salma Novyanti Subarkah. Indonesian Citizens.
Your IP is . See your IP? Don't spams in my blog & don't open my page source. If you want to contact me, click here. Thanks!

Let's Chat!
Chat Box
Rules
● Fill in the fields 'Name' with your full name or call & must be original, not anonymous! If anonymous, I will track your IP!
● Column 'Email / URL' filled with the your blog URL or your email, okay?
● Dont use harsh words, spam, etc. When spam and harsh words, I will not reply your message!
● Please follow the above rules & just chat with me!^^


Blog's Archive
Memories

Personal Message
Please read this!

Saturday, 22 July 2017 - I'm very busy guys, sorry udah lama nggak nengok blog~ - Salma, Blog's Owner

Credits
Thanks for Helping!

Skins by SalmaNovy
Basecode by Shuhada & Salsa
Owner is SalmaNovy

Visit my tumblr!

Hi readers!
Visit tumblr-ku yaa, url-nya salmanovy.tumblr.com.
Aku mungkin udah jarang posting disini, mungkin blog ini cuma aku isi dengan tutorial-tutorial atau artikel-artikel yang bermanfaat aja(?) Untuk pengalaman-pengalaman atau semacam post celotehanku, bisa liat di tumblrku yaa..
Jangan lupa follow! Tapi jangan unfoll blog ini yaa, masih aktif & masih ngepost kok^^ Meskipun post-annya bukan pengalaman'-' Mungkin aku bisa post pengalaman juga disini, tapi selengkapnya ada di tumblrku:3
Udah yaa, mungkin segitu dulu aja yang aku kasih tau hari ini.-. Bye!
 
Written by Salma Novyanti Subarkah

Label:


Blogger Salma Novyanti Subarkah mengatakan...

Testing

 

Posting Komentar

Ada yang kurang dimengerti? Mau kasih pendapat? Silahkan comment, ya! Tapi ada syaratnya, lhoo!
• Pakai Bahasa Indonesia yang baik & benar, oke?
• Kalo mau comment yang sopan, yaa, jangan kasar-kasar'-'
• Kalo mau ngasih kritik/saran juga yang sopan yaa
• Jangan akun anon please. Nama harus lengkap & asli!
Tolong sesuain komentar kamu sama rules di atas yaa. Thanks!