Home Owner Stuff Links Skins Follow Dash



s a l m a n o v y .



Salma's World
Blog's Owner
Hi All!



Salma Novyanti Subarkah. Indonesian Citizens.
Your IP is . See your IP? Don't spamming in my blog & don't open my page source. If you want to contact me, click here. Thanks!

Let's Chat!
Chat Box
Rules
● Fill in the fields 'Name' with your full name or call & must be original, not anonymous because i will track your IP!
● Column 'Email / URL' filled with the your blog URL or your email, okay?
● Dont use harsh words, spamming, etc. If you do that, i will not reply your message!
● Please follow the above rules & enjoy chatting with me!


Blog's Archive
Memories

Personal Message
Please read this!

Wednesday, 17 May 2018 — Marhaban yaa ramadhan! — Salma, Blog's Owner

Credits
Thanks for Helping!

  • Skins by Salma

  • Basecode by Shuhada & Salsa

  • Owner is Salma


  • Tutorial : Follow Blog Orang Lain dengan Mudah

    Tutorial ini khusus newbie aja yaa:3 Yang pingin tau, scroll! Yang ga pengen tau, close tab!:3
    • Buka dasbor bloggermu (blogger.com/home)
    • Klik tulisan 'Tambahkan' di paling kiri halaman, di bawahnya tulisan 'Daftar Bacaan'
    • Ketik URL blog yang ingin kamu follow di kolom 'Tambahkan dari URL'
    • Udah? Klik 'Ikuti'
    Gampang banget kan? Semoga bermanfaat, yaa bagi para newbie blogger! Kalo gak berhasil, tanya di komentar yaa! Bye!

    Written by Salma Novyanti Subarkah

    Label:


    Blogger Nahidh Izzati mengatakan...

    Kak visit http://pustaka-izza.blogspot.co.id

     

    Posting Komentar

    Ada yang kurang dimengerti? Mau kasih pendapat? Silahkan comment, ya! Tapi ada syaratnya, lhoo!
    • Pakai Bahasa Indonesia yang baik & benar, oke?
    • Kalo mau comment yang sopan, yaa, jangan kasar-kasar'-'
    • Kalo mau ngasih kritik/saran juga yang sopan yaa
    • Jangan akun anon please. Nama harus lengkap & asli!
    Tolong sesuain komentar kamu sama rules di atas yaa. Thanks!