Home Owner Stuff Links Skins Follow Dash



s a l m a n o v y .



Salma's World
Blog's Owner
Hi All!



Salma Novyanti Subarkah. Indonesian Citizens.
Your IP is . See your IP? Don't spams in my blog & don't open my page source. If you want to contact me, click here. Thanks!

Let's Chat!
Chat Box
Rules
● Fill in the fields 'Name' with your full name or call & must be original, not anonymous! If anonymous, I will track your IP!
● Column 'Email / URL' filled with the your blog URL or your email, okay?
● Dont use harsh words, spam, etc. When spam and harsh words, I will not reply your message!
● Please follow the above rules & just chat with me!^^


Blog's Archive
Memories

Personal Message
Please read this!

Friday, 26 May 2017 - I'm very busy guys, sorry udah lama nggak nengok blog~ - Salma, Blog's Owner

Credits
Thanks for Helping!

Skins by SalmaNovy
Basecode by Shuhada & Salsa
Owner is SalmaNovy

Tutorial : Bermacam Tulisan Cbox

Ini tuto udah lamaa banget, aku re-post dari blog lamaku, hehehee:3
Kalian bingung ngga sih, ngeliat pesan chatbox dari orang ada yang tebel, bergerak, dsb? Ini diaa tutonyaa:3
  • Tulisan di cbox menuju ke sebuah link 
  • [url=URL YANG DITUJU] PESANMU [/url]
  • Tulisan Berwarna
  • [color=KODE WARNA TULISAN] PESANMU [/color]
  • Tulisan Tebal
  • [b] PESANMU [/b]
  • Tulisan Miring
  • [i] PESANMU [/i]
  • Tulisan Berjalan
  • [scroll] PESANMU [/scroll]
  • Tulisan Besar
  • [big] PESANMU [/big]
  • Tulisan Kecil
  • [small] PESANMU [/small]
Semoga bermanfaat yoo~

Written by Salma Novyanti Subarkah

Label:


Blogger Resti Adillika Naswa mengatakan...

kereeen

 
Blogger AiVi Karaivi mengatakan...

Woaah! Akhirnya, Ai nemu ini! <3 Thanks, ya ~ > v <

 
Blogger Nisrina Salsabila mengatakan...

thx infonya kak :3

 

Posting Komentar

Ada yang kurang dimengerti? Mau kasih pendapat? Silahkan comment, ya! Tapi ada syaratnya, lhoo!
• Pakai Bahasa Indonesia yang baik & benar, oke?
• Kalo mau comment yang sopan, yaa, jangan kasar-kasar'-'
• Kalo mau ngasih kritik/saran juga yang sopan yaa
• Jangan akun anon please. Nama harus lengkap & asli!
Tolong sesuain komentar kamu sama rules di atas yaa. Thanks!